Таро Карти


Ти изтегли Владетелката (III)! Картата символизира Плодовитост, дееспособност, инициатива. Непознатото, тайнството. Освен това: затруднения, съмнения, глупост.

Това е период на растеж и конкретно планиране на бъдещето, който може да се окаже доста приятен, защото старите проблеми и трудности ще могат да се разрешат, изгладят и най-накрая ще бъдат забравени. Късметът ще ви се усмихва благосклонно и нищо чудно да станете обект на неочаквано щастие, на неочаквано наследство или просто да ударите кьоравото. Пътуването е също една възможност, когато се намирате под влиянието на тази карта и въпреки че може да е работно, то все пак ще ви донесе онова физическо удоволствие, което вие умеете да изпитвате от самото странствуване.

Таро карта за деня и онлайн таро. ТАРО картата на деня дава важна информация за предстоящите събития през деня. В същото време имате възможност да опознаете отделните таро карти и да разгадаете тяхното послание. Основната идея на картата Таро за деня е да очертае насоката, под която ще премине деня, да ви накара да обърнете внимание на всеки детайл от случващото се около вас, да бъдете активни участници в избора на вашето ежедневие. Посланието на картите Таро може да ви помогне при преодоляването на трудностите през деня.