Таро Карти


Ти изтегли Висшата Жрица (II) ! Картата символизира Загадки, тайни, неясно бъдеще, мълчание, издръжливост, мъдрост, наука.

Това не е период, който благоприятствува предприемането на големи дела. Времето е по-удачно да се вглъбите в себе си, в своите мисли и най-съкровени чувства. Бъдете по-отзивчив към околните, опитайте да си сътрудничите с тях, да се сработите със съмишленици и заедно да се устремите към една цел. Научете се да бъдете по-тактичен и мислете повече преди да говорите, така ще си спестите доста неприятности и неловки положения. Помнете, че ако трябва да пазите тайна, това означава да не казвате нищо на никого, независимо колко симпатичен или сигурен ви изглежда той или тя на външен вид.

Таро карта за деня и онлайн таро. ТАРО картата на деня дава важна информация за предстоящите събития през деня. В същото време имате възможност да опознаете отделните таро карти и да разгадаете тяхното послание. Основната идея на картата Таро за деня е да очертае насоката, под която ще премине деня, да ви накара да обърнете внимание на всеки детайл от случващото се около вас, да бъдете активни участници в избора на вашето ежедневие. Посланието на картите Таро може да ви помогне при преодоляването на трудностите през деня.