Лястовица

Лястовицата е символ на пролетта, началото на деня, новини, нов живот. Тя е от тези птици, които хората свързват с най-смелите си мечти. Ето защо, да разрушиш гнездо на лястовица носи лоша поличба. Извиквайки образа на лястовица в съня си говори за това, че искате да се отървете от стария си живот и да започнете нов.

Ако в съня си видите лястовица, която лети ниско, то този сън говори за скорошни промени. Възможно е тези промени да бъдат свързани с интимния ви партньор.

Ако в съня си храните лястовица(колкото и да е трудно това в действителност), то ще се ползвате с голям успех сред противоположния пол. На вас ви харесва да флиртувате, да привличате вниманието върху себе си. Но бъдете внимателни. Това време все някога ще отмине.

Ако сънувате, че хващате лястовичка в ръката си, това значи, че съвсем скоро ще се запознаете с човек, който ще се привърже силно към вас. 

Ако в съня си наблюдавате полета на лястовици, то на вас ви отсъдено да изживеете нещо необичайно, и по всяка вероятност страстно.