Кактус

Ако сънувате кактус – това е знак, че в близко бъдеще сте на път да се запознаете с някоя много интересна личност. Вие ще поискате да опознаете този човек по-добре, но по някаква причина, той ще избегне вашата компания. Ако този човек е наистина е интересен за вас, не го притискайте, а направете така, че той да потърси компанията ви.

Ако се убодете на кактус в съня си, това е знак, че ще бъдете разочаровани. Най-вероятно, това ще се дължи на факта, че ще разкрие факти от биографията на ваш близък приятел или покровител, които са били скрити до сега. Не правете от това трагедия. На първо място, всички ние имаме правото да грешим понякога, и второ, може би само за вас тази информация изглежда ужасно.

Ако сънувате, че отглеждате кактус ви очаква интересен разговор. Възможно е случайно да се запознаете с умен човек, който знае много повече, отколкото изглежда на пръв поглед. 

Ако сънувате, че виждате цъфтежа на кактус, това предвещава, че в живота ви ще настъпи мир и ще бъдете един наистина спокоен човек. Комбинация от остри тръни (кактус) и красиво цвете в съня ви също е символ на погрешното ви отношение към живота.